Vrijstaande villa te koop met 2 slaapkamers in Valle de San Lorenzo – 249.000€

sp123565-1-40-900x599

Details Onroerend goed

Type: Villa
Gebied: Valle de San Lorenzo
Complex: N / A
Prijs: 249.000 €
Hypotheek beschikbaar: 174,000 €
Hypotheek per maand: 740 €
Eigen kapitaal nodig: 102.000 €
Interieur m2: 131
Buiten m2: 110
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Balkon / Terras Ja
Tuin: Ja

Woning foto’s

Vrijstaande villa te koop met 2 slaapkamers in Valle de San Lorenzo – 249.000 €

Vrijstaande villa met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Valle San Lorenzo, slechts 249.000 €
Een grote 2 slaapkamer vrijstaande villa in uitstekende staat nu aangeboden in Valle de San Lorenzo. Het pand wordt tegen een lage prijs aangeboden, voor een snelle verkoop en de eigenaren staan open voor onderhandeling.
Het huis is volledig gerenoveerd met materialen van de hoogste kwaliteit met Indische zandsteen vloeren. Er zijn twee zeer ruime slaapkamers, waarvan er één momenteel wordt gebruikt als een dressing. De master bedroom heeft een indrukwekkende eigen badkamer met bad en douche. Er is ook een tweede badkamer met douche. De lounge is zeer ruim en heeft toegang tot een prachtige, moderne aparte keuken. De hoge kwaliteit armaturen en montage zijn allemaal inbegrepen in de verkoop.
Aan de achterzijde van de woning is een kleine tuin, evenals een zeer groot terras. Het terras is deels overdekt en heeft een spectaculair uitzicht op het omliggende landschap en de bergen. Er is voldoende ruimte buiten om een zwembad toe te voegen indien gewenst.
Deze accommodatie bevindt zich op korte afstand van het stadscentrum, waar u alle voorzieningen vindt. Ook heel dichtbij vindt u een Britse Wingate school. Los Cristianos ligt op slechts 10 minuten afstand.
Een prachtig afgewerkte woning beschikbaar tegen een ongelooflijke down prijs!