Splinternieuwe moderne villa’s te koop, San Eugenio Alto 697.500€

A Outdoor 1

Details Onroerend goed

Type: Villa
Gebied: San Eugenio Alto
Complex: Riviera Resort
Prijs: 697.500 €
Hypotheek beschikbaar: 488.000 €
Hypotheek per maand: 2350 €
Eigen kapitaal nodig: 280.000 €
Interieur m2: 240
Buiten m2: 141
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Balkon / Terras Ja
Tuin: Ja

Woning foto’s

Splinternieuwe moderne villa’s te koop, San Eugenio Alto 697.500 €

We hebben zojuist 13 nieuwe, moderne en eigentijds villas op de markt gezet tegen een korting voor slechts een korte tijd. De ontwikkelaar biedt momenteel een korting van 10% aan op de prijzen en er zijn er inmiddels 7 verkocht.

Als je verlangt om een nieuw en eigentijds pand te kopen, maar deze waren steeds buiten uw prijsklasse is dit is een eenmalige en unieke kans!

De villa’s zullen worden opgeleverd in juli / augustus 2017.

Dit is de laatste nieuwste ontwikkeling van luxe villa’s in San Eugenio Alto. Een van de twee gebieden in Tenerife waar u de duurste en meest exclusieve woningen te koop zult vinden. Van deze 13 gloednieuwe villa’s, zijn er 5 vrijstaand en de overige 8 zijn gebouwd in paren, zij aan zij. Alle villa’s zijn gebouwd over twee verdiepingen, met uitzondering van de grootste, die heeft ook een penthouse op het dak. Er zijn twee slaapkamers beneden, de grote slaapkamer met en-suite badkamer en een inloopkast, evenals een grote tweede lounge beneden. Op de eerste verdieping, waar u de ingang van de villa vindt, heb je de woonkamer en keuken met grote glazen schuiframen met een panoramisch uitzicht op de zuidkust van Tenerife. Op dit niveau, is er naast een logeerkamer ook een grote slaapkamer met directe toegang tot het terras, de tuin en infinity pool met een eigen badkamer en inloopkast. De keuken is open, volledig uitgerust en voorzien van een ruime eethoek en een lounge. Er is eveneens een wasruimte, berging en airconditioning geïnstalleerd en off-road parking.

De prijzen liggen tussen de 697.500 € en 1.250.000 € – hiervoor heeft u een uitstekende waarde voor je geld, veel beter dan ooit kan gekregen worden bij het kopen van een bestaande woning. In deze regio zal u niet hetzelfde vinden waar u zoveel waarde voor uw geld zal krijgen. Dit is echt een eenmalige kans om een zo een eigendom te kopen voor veel minder dan je over het algemeen zou moeten betalen.

Neem nu contact met me op voor de volledige prijsofferte inclusief de korting, met vloer- en betalingsplan. Mis deze prachtige kans niet. Dit is een high-end, luxe ontwikkeling in een buitengewoon gebied voor een knock-down prijs. Een kans als deze zal u niet vaak meer tegenkomen!

Met enkel 20.000 € kan u dit eigendom van de markt halen!

Wij kunnen u ophalen van de luchthaven als u ons laat weten wanneer je aankomt en dit binnen onze mogelijkheden ligt. We brengen u voor vertrek ook naar het eigendom voor een laatste inspectie.