Penthouse Appartement met 3 slaapkamers en enorm dakterras te koop in Terrazas del Duque voor 495.000€

IMG_1948 (1024x768)

Details Onroerend goed

Type: Appartement
Gebied: El Duque
Complex: Terrazas del Duque
Prijs: 495.000 €
Hypotheek beschikbaar: 346.500 €
Hypotheek per maand: 1425 €
Eigen kapitaal nodig: 200.000 €
Interieur m2: 130
Buiten m2: 150
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Balkon / Terras Ja
Tuin: Nee

Woning foto’s


Penthouse appartement met 3 slaapkamers en enorm dakterras te koop in Terrazas del Duque voor 495.000€

Dit prachtige pand bestaat uit een grote woonkamer, ruime aparte keuken, drie slaapkamers en twee badkamers allemaal op hetzelfde niveau. Vanaf hier is er toegang op een terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Een wenteltrap geeft toegang tot het uitgestrekte dakterras van circa 130m2 dat dubbel zo groot is dan de bruikbare ruimte van het pand. Op het dak is er ook nog een slaapkamer (niet opgenomen in de akte.) Het pand is gelegen in de buurt van de zee en op loopafstand van het strand. De woning is in uitstekende staat en is zeer mooi ingericht. Dit is een geweldige prijs voor een grote penthouse in dit complex. Er zijn anderen die 60.000 € en 120.000 € duurder zijn.

Terrazas del Duque is een gewilde complex in een chique omgeving. Er is een verwarmd zwembad en grote zonneterrassen op het complex. Terrazas del Duque is zeer centraal gelegen in een gebied met winkels, bars, cafés en restaurants net buiten het complex. Plaza Del Duque ligt op slechts 3 of 4 minuten lopen van het resort, waar u al uw duurdere merken en winkels vindt.

U kunt tot 70% lenen ten opzichte van een woning met een Spaanse hypotheek. Dus je zal een aanbetaling van 30% plus ongeveer 11% nodig hebben om de belastingen en kosten te dekken. Voor ongeveer 200.000 € kan u deze woning kopen met een hypotheek. Wij zijn het enige bureau in Tenerife om dit volledig te verstrekken. We zijn op de hoogte van de markt voor hypotheek advies (ik heb ervaring opgedaan door de verkoop van onroerend goed hier in Spanje en dit voor vele jaren). Ik kan ook helpen om een bankrekening te openen voor u, alsook voor het verkrijgen van NIE nummers, en u de details van 3 of 4 bevoegde plaatselijke advocaten geven.