Half vrijstaande villa te koop met 3 slaapkamers in Portofino, Los Cristianos 370.000 €

Details Onroerend goed

Type: Half Vrijstaande Villa
Gebied: Los Cristianos
Complex: Portofino
Prijs: 370.000 €
Hypotheek beschikbaar: 260.000 €
Hypotheek per maand: 1250 €
Eigen kapitaal nodig: 152.000 €
Interieur m2: 186
Buiten m2: 157
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Balkon / Terras Ja
Tuin: Ja
Communiteitskosten per maand: TBC

Woning foto’s


Luxe moderne, geschakelde villa’s te koop met 3 slaapkamers en 3 badkamers in het centrum van Los Cristianos vanaf slechts 370.000 €
Verbazingwekkende prijs. Er is niets vergelijkbaar in deze prijsklasse in dit gebied. Deze moderne woningen zijn momenteel in aanbouw en gepland voor voltooiing tegen het einde van 2018 en worden reeds zeer goed verkocht.

Er is een selectie van half vrijstaande woningen beschikbaar, die op de begane grond beschikken over : een woon / eetkamer hebben met openslaande deuren naar een eigen tuin (waar een eigen zwembad geïnstalleerd kan worden indien nodig), een aparte keuken, een gastentoilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, beide met en-suite badkamer en een eigen terras. Op de bovenste verdieping is er een eigen dakterras (met de hele dag zon!)
Onderaan het huis beschikken ze allemaal over hun eigen garage.

De ontwikkeling is in het midden van de beste buurt van Los Cristianos, waar de prijzen en de vraag blijft stijgen en er een gebrek aan kwaliteitseigendommen is. Ze zijn ideaal als permanente woningen voor mensen die op zoek zijn om te verhuizen en zijn tevens uitstekende vakantiewoningen voor degenen die iets ruimer nodig hebben dan een appartement. Middellange tot lange termijn zijn dat een uitstekende investering, ze zijn beter gepositioneerd dan de andere huizen in dit gebied en hebben een meer eigentijdse uitstraling. Ik verwacht dat deze eigendommen zullen worden verkocht voor 500.000 € en voor nog meer binnen een jaar van voltooiing.

Restaurants, supermarkten, banken zijn allemaal in de buurt – het Pasarella winkelcentrum is letterlijk aan de overkant van de weg en je bent slechts 6 of 7 minuten van de kust.

Het is zeer ongebruikelijk om dit soort onroerend goed te vinden op de markt aangezien de meeste bouwers op het eiland alleen geschakelde huizen bouwen voor ongeveer dezelfde prijs !! Als gevolg hiervan is het aanbevolen om deze eigendommen zo snel mogelijk te bezoeken aangezien deze snel zullen verkopen en er niet meer bouwgrond beschikbaar is en u dus ook geen tweede kans zal krijgen.

Stel een vraag over deze woning