Luxe appartementen te koop met 2 slaapkamers in 5-sterren Abama resort vanaf 550.000€ -

Luxe appartementen te koop met 2 slaapkamers in 5-sterren Abama resort vanaf 550.000€

1

Details Onroerend goed

Type: Appartement
Gebied: Abama
Complex: Abama
Prijs: 550.000 €
Hypotheek beschikbaar: 385.000 €
Hypotheek per maand: 1450 €
Eigen kapitaal nodig: 225.000 €
Interieur m2: 116
Buiten m2: 65
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Balkon / Terras Balkon
Tuin: Communal Gardens

Woning foto’s

Luxe appartementen te koop met 2 slaapkamers in 5-sterren Abama resort Tenerife, vanaf 550.000€

De Abama Golf Resort aan de westkust van Tenerife is een 5 sterren kans om te kopen en zelf in een van de meest prestigieuze gebieden van Tenerife te verblijven.

De gehele ontwikkeling kijkt uit over de Atlantische Oceaan, is omgeven door weelderige fairways en greens en door het 5-sterren Ritz Carlton Abama Hotel.

U koopt niet alleen een woning, maar investeert in een levensstijl waarvan de meeste alleen maar kunnen dromen.

Het hotel biedt alles wat een 5-sterren resort kan wensen, waaronder 7 zwembaden, 12 restaurants (waaronder twee Michelin-sterren restaurants), eigen vervoer naar het strand beneden, design boetieks, een spa van wereldklasse en een onberispelijke service van de hoogste standaard.

Dave Thomas heeft Abama Golf ontworpen en is een van de mooiste in Spanje met opmerkelijke uitzichten op de Atlantische Oceaan vanuit bijna elke hole.

De Abama Luxury Residences is van absolute exclusiviteit, uitstekende kwaliteit en heeft genoeg keuze uit één, twee en drie slaapkamer appartementen. Grootte variëren van 93m2 tot 140m2 met grote balkons en terrassen met een spectaculair uitzicht op de oceaan en is omgeven door tropische tuinen. Deze variëren in grootte van 27m2 tot en met 104m2. De woningen zijn volledig ingericht en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Er is ook een optie om een inkomen uit uw woning te genereren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt door middel van een agentschap die het beheer volledig op zich neemt.

De ontwikkeling blijft groeien in prestige en de vraag naar de beste eigenschappen eveneens blijft stijgen. Abama biedt kopers een sterke vermogensgroei op lange termijn en een ongeëvenaarde levensstijl in een van de beste klimaten van Europa. Een ontwikkeling van wereldklasse en daardoor een unieke kans.