Appartement met 1 slaapkamer te koop in El Mirador, Los Cristianos 164.950€

Details Eigendom:

Type : Appartement
Gebied : Los Cristianos
Complex : El Mirador
Prijs : 164.950€
Hypotheek beschikbaar : 115.000€
Hypotheek per maand : 550€
Eigen kapitaal nodig : 68.000€
Interieur m2: 47
Buiten m2 : 40
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Balkon/Terras : Ja
Tuin : Nee
Communiteitskosten per maand : 55€

Foto´s Eigendom

Appartement te koop op begane grond met 1 slaapkamer en met groot terras in El Mirador, Los Cristianos 164.950 €

Neem een kijkje naar dit mooie appartement met 1 slaapkamer in het gebied van Oasis del Sur van Los Cristianos. De woning beschikt over een oppervlakte van 46m2 verdeeld in de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Het appartement beschikt over een moderne, volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Patio deuren vanuit de woonkamer en slaapkamer leiden naar het terras, dat groot genoeg is voor een eettafel en stoelen en ligstoelen voor 4 personen.

De badkamer is groot en is zeer goed onderhouden, terwijl de slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten. Het interieur heeft een oppervlakte van 46m2 en het balkon / terras van 40m2. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht.

El Mirador complex heeft een mix van ex-pat bewoners en vakantiegangers, het complex zelf beschikt over 2 zwembaden, volgroeide tuinen en grote ligweiden. Het is één van de meest populaire complexen in Los Cristianos en zijn over het algemeen vrij gemakkelijk te verkopen. Een geweldige locatie met de El Mirador strook van bars en restaurants voor de deur en het Pasarella Center in de buurt, het is de “place to be ” in Los Cristianos en dit reeds enkele jaren.

Prijzen in het complex zijn stijgende momenteel aangezien de vraag veel groter is dan het aanbod.

Stel een vraag over deze woning